Kdo smo?

Smo evropski proizvajalec kardanskih gredi za profesionalno rabo v kmetijstvu, gozdarstvu in komunali. S kakovostjo, tehničnimi rešitvami, odzivnostjo in svetovanjem želimo zadovoljiti še tako zahtevnega kupca. 

Podjetje ima dolgoletno tradicijo, saj sega pričetek poslovanja v leto 1979. Zelo smo ponosni na lasten razvojni oddelek, kjer ekipa strojnih inženirjev raznolike ideje in zamisli pretvarja v izdelke ter izboljšave. Naša želja je uporabnikom olajšati vsakodnevno delo in zanje razviti nove, uporabne tehnične rešitve. Več o naših prednostih si lahko preberete pri predstavitvi izdelkov.

Naš prodajni program obsega standardne in širokokotne kardanske gredi, varnostne elemente in ustrezne rezervne dele zanje. Znanje in izkušnje nam omogočajo tudi izdelavo izdelkov po naročilu.

Seveda pa nismo pozabili na okolje iz katerega izhajamo. Vsakoletno organiziramo oglede proizvodnje za osnovne in srednje šole, prav tako pa imajo srednješolci možnost opravljanja prakse pri nas.

V podjetju imamo poleg programa kardanskih gredi tudi t.i. program industrijske proizvodnje (IP). Specializirani smo za mehansko obdelavo izdelkov iz aluminija in drugih ne-barvnih kovin. Več o tem si lahko preberete na www.cerjak.eu.

Želite dodatne informacije?

Za več informacij o zgodovini, naših partnerjih in pridobljenih certifikatih pobrskajte ob strani.

Prav tako boste na spletni strani lahko prebrali o najnovejšem dogajanju pri nas in na sejmih – vse to pod zavihkom novice.

Če želite navezati stik z nami, pa poglejte pod zavihek »Kontakti«.