Agritechnica 2017

Agritechnica 2017

05.12.2017

Udeležili smo se sejma AGRITECHNICA 2017, ki je potekal od 12.11. do 18.11.2017 v Hannovru, Nemčija. Glavni namen je bil predstavitev naših kardanskih gredi novim, potencialnim kupcem ter poslovna srečanja z obstoječimi partnerji. S predstavitvijo smo želeli povečati prepoznavnost naše blagovne znamke Cerjak KG na tujih trgih. Razstavljali smo v Hali 15 B05. Naše kardanske gredi pa ste lahko zasledili tudi pri sledečih partnerjih: Agromehanika Kranj, Honey Bee, Labinprogres in Tajfun Planina. Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 8.762,00 eur, v okviru Javnega razpisa "Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017".

Cilj projekta je individualen sejemski nastop na največjem panožnem sejmu na svetu, kjer lahko predstavimo naše izdelke in utrdimo tržni položaj. S predstavitvijo smo želeli pritegniti čim več novih partnerjev, hkrati pa čas izkoristit za srečanje z obstoječimi partnerji. S predstavitvijo izdelkov na tako pomembnem sejmu tudi širimo prepoznavnost blagovne znamke Cerjak KG.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).