Torna sklopka z nadzorom delovanja

Torna sklopka z nadzorom delovanja

10.12.2020

Predstavljamo vam novost v našem prodajnem programu - Torno sklopko z nadzorom delovanja (TS+). Ta nova generacija varnostnih sklopk obvešča uporabnika o obremenitvah in vzdrževalnih posegih. Za obveščanje se uporablja uporabniku prijazen vmesnik, ki prikazuje podatke o delovnih pogojih ter prekoračitvah nastavljenih vrednosti in parametrov.

Senzor deluje kot zunanja enota in se ustrezno namesti na kardansko gred in delovni stroj. Senzor nato preko bluetooth povezave posreduje uporabniku realne podatke na uporabniški vmesnik na telefonu. Uporabnik je s signalom (zvočnim in vizualnim) obveščen, ko je sklopka preobremenjena in je potrebno stroj ustaviti. Na ta način bo lahko uporabnik zagotovil daljšo življenjsko dobo kardanske gredi in stroja, ter zmanjšal izdatke za nadomestne dele. V aplikaciji je mogoče odčitati interval vzdrževanja kardanske gredi.

Prav tako smo razvili kompaktnejši in dimenzijsko manjši zglob in zaščito. Le ta uporabniku omogoča 8% večji prenos navora. Zaradi manjše obrabe se podaljša življenjska doba kardanske gredi.

Dodatne podatke o prodajnem asortimanu TS sklopke najdete med katalogi.